Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

STOERE AUTO VAN DE ZAAK!

Stap jij graag in de auto voor je werk? Top! Je hoeft niet rond te scheuren als een Formule 1-coureur, maar het is wel handig als je autorijden leuk vindt. Rijden is noodzakelijk om ook in de moeilijk bereikbare uithoeken van het land zorg te kunnen verlenen. Daarom staat er al vóór je eerste werkdag een snelle, veilige en comfortabele auto van de zaak voor je deur.

Jouw auto, jouw naam!

Hoe gaaf is het om rond te rijden in een auto met je eigen naam erop? Dat heeft niemand anders! Jouw auto van de zaak is uniek en voor jou alleen. Mensen weten al dat jij er bent nog voordat je bent uitgestapt. Positieve reacties zijn gegarandeerd!

Een auto die áltijd voor je klaarstaat

Jouw auto is natuurlijk voorzien van alle gemakken. Wij willen dat je veilig aankomt op je werk en zorgen voor een goed onderhouden auto mét een pechhulp voor incidenten. In warme zomers rijd jij cool rond dankzij de airco en ook in de winter rijd je comfortabel naar je diensten. De ingebouwde navigatie wijst je de snelste weg.

Welke auto krijg jij?

Wil jij weten welke auto van de zaak voor jou klaarstaat? Kom maar kijken! De meeste zorgprofessionals rijden in een witte Fiat 500, want die is compact, betrouwbaar en handzaam. Ideaal in het drukke verkeer en wanneer je moet parkeren.
Enkele exclusieve zorgprofessionals hebben zelfs een Mercedes tot hun beschikking, perfect voor veelvuldig gebruik en langere afstanden. Zin om rond te scheuren in jouw eigen auto van de zaak? Reageer dan op onze vacatures hieronder! 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!