Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Diedrik - ZORGPROFESSIONAL

Mijn naam is Diedrik Harbers. Sinds een geruim aantal maanden medewerker bij Zorgdetail. 

In eerste instantie was er bij mij grote twijfel of ik het werken bij verschillende organisaties leuk zou vinden. Gezien het enthousiasme van de medewerkers van Zorgdetail ben ik het gaan proberen. Dit zou in eerste instantie zijn voor een korte periode, dit omdat ik elders een baan had geaccepteerd. Echter, na een aantal maanden te hebben gewerkt voor Zorgdetail en dus bij verschillende organisaties met verschillende doelgroepen, heb ik besloten om de eerder geaccepteerde baan op te zeggen en volledig bij Zorgdetail aan de slag te gaan. Nu ik dit een tijdje heb gedaan, weet ik zeker dat ik de juiste beslissing heb gemaakt en zou ik niet meer anders willen! 

Voordelen van werken bij Zorgdetail

Er zijn wat mij betreft zoveel voordelen om bij Zorgdetail te werken! Ik zal ze kort even opsommen.

Flexibiliteit

Jij bepaalt in grote lijnen zelf hoeveel, wanneer en waar je werkt! Hoeveel leuker kan het zijn?

Vervoer

Al voordat je begint te werken bij Zorgdetail heb je een mooie auto voor je deur staan, inclusief tankpas! Dit is echt de realiteit, heel erg fijn en goed geregeld. 

Salaris/waardering

Het salaris dat je krijgt ligt beduidend hoger dan dat je bij de gemiddelde organisatie zou verdienen.

Collega's

De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?

Ervaring

Door te werken bij verschillende organisaties zie je veel verschillende werkwijzen. Daardoor doe je erg veel ervaring op en door te werken met verschillende doelgroepen staat dit ook goed op je cv!

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn buitengewoon goed te noemen. Niet alleen is het salaris erg goed, maar ook wordt er altijd met je meegedacht in wat jouw wensen zijn en wat jij nodig hebt om het werken bij Zorgdetail zo aantrekkelijk en uitdagend mogelijk te maken voor jou. Alles gaat in redelijk overleg en niets moet, maar alles mag!

Uitdaging

Ik vind het elke keer weer een grote uitdaging om ergens aan de slag te gaan waar je nog niet eerder bent geweest. Dat vind ik elke keer weer een feestje opzich. Vooral de complimenten die je dan vaak krijgt doen mij goed en motiveren mij steeds weer om echt te laten zien wat ik kan en wat ik in mijn mars heb.

Al met al reden genoeg om te werken bij Zorgdetail! Ben je flexibel, sta je je "mannetje", wil je een mooie auto, veel uitdaging, een erg goed salaris en bovenal geweldig leuke collega's? Kom dan werken bij Zorgdetail en ervaar het zelf. Ik heet je alvast hartelijk welkom!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!