Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

EEN HOOG SALARIS!

Hoe hoog durf jij te gaan voor een salaris? De flexibele zorgprofessionals van Zorgdetail krijgen een écht hoog salaris! Een riant salaris is immers wat zelfverzekerde vrouwen en daadkrachtige mannen verdienen, vinden we bij Zorgdetail. Een waanzinnig aantrekkelijk salaris waar jij mee kunt doen wat jij wilt. 

Jouw salaris wordt hoog, hoger, hoogst

Beschik jij over de moed om méér te vragen? Daar gaan wij vanuit, want wij zijn juist op zoek naar zelfverzekerde zorgprofessionals die stevig in hun schoenen staan. Wij kunnen je een hoger salaris bieden dan een zorgorganisatie waar je in vaste dienst zou zijn. Het maandsalaris wordt vastgesteld op basis van je functie en de bijpassende salarisschaal. Bij een parttime dienstverband wordt het salaris logischerwijs naar rato berekend.
 
Je ontvangt het salaris uiterlijk vier dagen voor het einde van de maand. Jouw functie is ingedeeld volgens het functiewaarderingssysteem FWG. In de CAO Gehandicaptenzorg zijn hierover afspraken gemaakt. De hoogte van je salaris hangt af van de zwaarte van de functie die je uitoefent, je kennis en je werkervaring. 

Periodieke verhogingen

Normaliter krijg je jaarlijks een salarisverhoging binnen je salarisschaal. Wij kunnen op basis van beoordeling van je functioneren besluiten je extra te belonen met een periodieke verhoging. Jouw salaris kan dus steeds hoger worden!

Vakantietoeslag

Per maand heb je recht op 8% vakantietoeslag over het salaris dat je die maand hebt verdiend. De vakantietoeslag wordt berekend over de periode juni tot en met mei. De vakantietoeslag wordt één keer per jaar in juni uitbetaald. 

Eindejaarsuitkering

Tegelijkertijd met je salaris in december ontvang je de eindejaarsuitkering. Als je in december in dienst bent, krijg je over het gehele salaris van het afgelopen jaar een eindejaarsuitkering van 7,05%. Als je een deel van het jaar in dienst bent, krijg je een evenredig deel van de eindejaarsuitkering uitbetaald.

Ben jij ook een hoog salaris waard? Reageer dan op één van onze vacatures hieronder!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!