Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Jacolien - ZORGMANAGER / VERPLEEGKUNDIGE

Het aanbod is groot, je mag zelf kiezen. De afwisseling vind ik heerlijk! Daarom werk ik de ene dag als verpleegkundige bij de medische dienst van een jeugdzorginstelling, terwijl ik de andere dag werk in de intensieve zorg als begeleider bij een zorginstelling voor mensen met een beperking…. en dan werk ik ook nog vaak binnen de ouderenzorg, zowel in een verpleeghuis als bij cliënten thuis!

Voor dit werk stap ik graag in de auto

Soms stap ik om 5.15 uur in de auto voor een dienst die om 8.00 uur begint. Die lange reistijd heb ik er graag voor over, want uit dit werk haal ik meer voldoening dan bij een zorginstelling vlakbij huis. Als flexibele zorgprofessional heb je niet te maken met de belemmerende rompslomp van een organisatie zoals administratie, formulieren of regels. Dit werk draait echt alleen om de mensen. Wij zorgen graag voor de tijd en aandacht die de cliënten nodig hebben!  

Zorgen is een sport

Je draait niet op routine, je moet overstijgend denken en flexibel reageren. Want je komt in allerlei situaties terecht. Soms is het team van vaste medewerkers van een instelling vastgeroest in het gedrag van een cliënt. Het kan gebeuren dat zij het dan moeilijk vinden een cliënt naar bed te brengen. Als dit jou dan wél lukt met humor en gezelligheid geeft dat veel voldoening. Het is een sport om mensen tevreden te maken.

Ik voel me gewaardeerd

Je wordt als persoon echt gewaardeerd. Als je ziek bent, dan krijg je een persoonlijke attentie en als je jarig bent een kaart met een boeket of cadeau naar keuze. De directeur werkt trouwens net zo hard als de andere zorgprofessionals, daar is geen verschil. Ook hij draait dag en nacht diensten. Alle zorgprofessionals staan naast elkaar, dat voelt gelijkwaardig en verbindend!  

Nog voor je eerste werkdag krijg je een zakelijke auto met je eigen naam erop. Een medewerker van een zorginstelling zei laatst: “Ik vind het zo grappig dat ik het meteen kan zien dat jij er bent!” Dat maakt dit werk extra leuk.

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!