Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Jeanneke - ZORGPROFESSIONAL

Het  werken voor Zorgdetail bevalt me erg goed. De afwisseling in verschillende disciplines vind ik erg leerzaam en leuk. Ik kom overal hulp bieden, dus iedereen is altijd blij als ik kom. De ene keer werk ik in de thuiszorg, de andere keer in een verzorging/verpleeghuis. Werken voor Zorgdetail is dus nooit saai!

Ervaring opdoen

Ik zie en leer veel van alles wat ik mag ervaren in mijn werk als zorgprofessional. Door mijn werk blijf ik ook bekwaam en bevoegd wat betreft de verpleegtechnische handelingen.

Een baan bij Zorgdetail betekent een baan met vrijheid. Ik kan zelf inplannen wanneer en waar ik wil werken. Natuurlijk is het de bedoeling dat alle diensten die er openstaan wel ingevuld worden door collega’s, maar dat gaat altijd goed. De vrijheid van ja of nee zeggen ligt bij mijzelf. Juist daarom kan ik deze baan prima combineren met mijn gezin.

De directie werkt ook mee op de werkvloer

Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.

Bij Zorgdetail hebben we allemaal dezelfde missie en dat is zorgen voor de cliënten/bewoners met ons hart en daar zet ik mij elke dag weer graag voor in!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!