Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Over Zorgdetail

Zorgdetail BV is een jonge en dynamische zorgverlener. We werken in het hele land met vestigingen in Ruurlo en Barendrecht. Onze deskundige zorgprofessionals richten zich op complexe, uitdagende en flexibele zorg zowel voor instellingen als particulieren. Elke cliënt, elke situatie en elk verhaal is anders. Wij hebben oog voor detail en bieden individuele zorg, zoals de cliënt die wil. Onze zorgprofessionals geven cliënten de tijd, ruimte en privacy die zij nodig hebben.

Jeugdzorg, moeilijk verstaanbaar gedrag en gehandicaptenzorg

We bieden álle vormen van thuiszorg en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in jeugdzorg, moeilijk verstaanbaar gedrag en gehandicaptenzorg. Daarin hebben we zeer veel kennis en ervaring die we graag met andere zorgverleners delen. Daarbij kan het gaan om kennisoverdracht voor verdere professionalisering of het bieden van deskundige begeleiding bij een crisissituatie.

Doelgroepen voor cliëntgerichte zorg:

 • Gehandicaptenzorg
 • Sterk gedragsgestoorde licht verstandelijke gehandicapten (SGLVG)
 • Licht verstandelijke gehandicapten (LVG)
 • Meervoudig complex gehandicapten (MCG)
 • Moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Jongeren met ernstige gedragsproblemen (Jeugdzorg plus)
 • Kinderen, jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS)
 • Meervoudige complexe ontwikkelingsstoornissen (MCDD) 

Meer weten over Zorgdetail? Bekijk dan onze website.

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!