Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Paula - ZORGPROFESSIONAL

Sinds begin 2017 ben ik werkzaam bij Zorgdetail. De doorslaggevende factor om bij deze organisatie te gaan werken is de afwisseling in het werk en de keuzevrijheid in het aantal uren werken. Variatie in mijn werk is gegarandeerd in mijn baan bij Zorgdetail. Zo kan mijn week bijvoorbeeld bestaan uit een dagroute bij de thuiszorg, een avonddienst in het woonzorgcentrum en een dagdienst bij groepswonen voor dementerende ouderen. Geen dag is hetzelfde bij Zorgdetail!

Doen wat je leuk vind

Uit deze diversiteit van werk haal ik mijn voldoening. Ik hoef alleen datgene te doen waar ik goed in ben: zorgen voor anderen. Geen administratieve rompslomp of de stress van het op orde maken van de dienstlijst en het oplossen van personele problemen. Ik ben degene die het tekort oplost voor dat moment.
 
Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.

Prima arbeidsvoorwaarden

Zorgdetail faciliteert mij uitstekend om mijn werk goed te kunnen doen. Reistijden zijn soms wat langer, maar daar tegenover staat een auto van de zaak, geen werk met administratie, erg gezellige collega’s en heel veel afwisseling in werkzaamheden.
 
Mijn hart ligt bij de ouderenzorg, maar binnen Zorgdetail is het aanbod van diensten ook groot in de gehandicaptenzorg. Om mijn horizon te verbreden ga ik binnenkort een dag met een collega mee om te kijken en te ervaren hoe het is om bij deze doelgroep zorg te verlenen. Bij Zorgdetail krijg ik volop de mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen.
 
Is er dan niks minder positiefs over werken bij Zorgdetail? In mijn beleving niet. Wanneer je jarig bent krijg je een attentie, een vergadering wordt gecombineerd met een lunch en zo zijn er vele kleine dingen die zorgen voor groot werkplezier!
 
Ook bij Zorgdetail moet je blijven werken voor je salaris, maar dat werken voelt voor mij net even anders!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!