Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Kom ff brommers kiek’n op onze SPEEDDATE TOUR!

Ben jij een stevige begeleider MMZ 3 of 4, verzorgende (IG) of verpleegkundige en wil je meer weten over wat Zorgdetail jou precies kan bieden?

Kom dan maandag 11 december naar ons kantoor in Ruurlo! Een bezoekje aan onze leuke WerkenbijZorgdetail.nl Speeddate Tour is echt iets voor jou als jij wel eens wilt ervaren hoe het is om te werken bij Zorgdetail.

’t Is weer tiet veur Brommers kiek’n

Deze avond kun je op onze vestiging in Ruurlo rond snuffelen, kennismaken met onze medewerkers en al je vragen op ons afvuren. Check dan ook meteen even of wij jou kunnen geven waar jij naar op zoek bent. 
 
We geven jou alle gelegenheid om ons te leren kennen. Kom ons:
 • zien: we houden van persoonlijk contact.
 • proeven: er zijn lekkere hapjes en drankjes!
 • horen: onze zorgprofessionals vertellen wat jij wilt weten.
 • ruiken: snuffel rond en ontdek alles over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • voelen: ga gewoon op je gevoel af, dat doen wij ook! 
Kom dus ff brommers kiek’n!
Wie weet vind jij deze avond de baan van je dromen.
 
Juist wanneer jij niet van solliciteren houdt, is dit de leukste, snelste en gezelligste manier om aan een baan te komen die echt bij je past. Leeftijd is voor ons slechts een getal: herintreders van iedere leeftijd zijn ook van harte welkom!

Ontspannen ontmoeting

Je toekomstige collega’s kijken al uit naar je komst en maken graag een praatje met je. Zij informeren je over werken bij Zorgdetail. Ook onze HR-manager en de directie maken graag kennis met jou en geven alle informatie over de mogelijkheden waar jij als flexibele zorgprofessional gebruik van kunt maken.

Supersnel solliciteren

Spreekt dit werk jou wel aan? Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn. Er is zoveel mogelijk... We bieden je graag een contract aan. Alles kan deze avond geregeld worden. Het kan dus gebeuren dat je de deur uit loopt met een contract op zak en de autosleutels van jouw bedrijfsauto in je hand!

Auto en tankpas

Elke flexibele zorgprofessionals rijdt van en naar de diensten in een goede auto van de zaak. Stap daarom tijdens dit event gerust even in één van de bedrijfsauto´s en stel je voor hoe relaxed jij straks rondrijdt.
 
Zodra wij komen tot een overeenkomst, krijg je direct een handige tankpas en de sleutels van jouw eigen auto van de zaak. Je mag er meteen mee naar huis rijden!

Extra bonus van €500,-!

Je mag jezelf als tipgever aanmelden via deze site vóórdat je naar de Speeddate komt. Hiermee verdien je een extra bonus van €500,-! Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen om deze bonus te ontvangen. Kijk op de website voor de voorwaarden.

Maak kans op een reis naar Spanje

Iedere nieuwe medewerker die deze avond of in dezelfde week ‘Ja!’ zegt maakt kans op een gratis reis op 26 januari 2018 met Zorgdetail Tours naar Benidorm. Dus heb je zin in zon, zee en strand? Kom dan werken bij ons en zet alvast je eerste vakantie  in je agenda!

Kom ook ff brommers kiek'n!

Twijfel je of je wilt werken bij Zorgdetail? Leer ons dan kennen tijdens onze Speeddate Tour! Wie weet rijd jij aan het eind van de avond naar huis in een auto van de zaak!
 
Plaats: De Smidse 18, 7261 ZZ in Ruurlo
Datum: maandag 11 december
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur
 
Tot dan!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!