Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

Tessa - Zorgprofessional

Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar als dat nodig is. Met elkaar zetten wij ons elke dag in voor onze cliënten. Iedereen die bij Zorgdetail werkt heeft datzelfde doel voor ogen: de cliënten een fijne dag bezorgen. Het is prettig om samen hieraan te werken.

Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld bij Zorgdetail. Al voordat ik mijn eerste werkdag had, stond er een auto op mij te wachten. Het is erg leuk om een Fiat 500 te hebben met mijn eigen naam erop. De instellingen zien ook meteen dat ik het ben die die dag bij hen komt werken. Echt top geregeld!

Goed te combineren

Elke werkdag is voor mij anders. Doordat ik op verschillende plekken werk, zie ik heel verschillende situaties. Als jonge zorgprofessional vind ik dit heel erg leuk, omdat ik hierdoor veel ervaring op doe en veel dingen leer. Ook is het nog eens goed te combineren met school en ander werk. Als ik een week druk ben voor school werk ik minder, maar als ik een week heb waarin ik het heel rustig heb kan ik extra diensten werken bij Zorgdetail. Ik heb dus erg veel flexibiliteit in mijn werk, echt fantastisch.

Er zit altijd genoeg uitdaging voor mij in dit werk. Ik merk dat ik veel voldoening krijg als mijn werk gewaardeerd wordt. En dat krijg ik ook regelmatig te horen. Erg fijn dat complimenten van een instelling doorgegeven worden aan ons. Dat motiveert echt! Het werk bij Zorgdetail bevalt mij prima. Ik kan dus iedereen aanraden om te gaan werken bij Zorgdetail!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!