Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

ELKE DAG EEN UITDAGING

Ga jij graag een uitdaging aan? Dan is werken bij Zorgdetail echt iets voor jou! Wij bieden je alle ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan, meer werkervaring op te doen en verder te groeien in je vak! Want zeg nou zelf, dat is toch kicken?

Welke uitdaging past bij jou?

We horen graag van jou waar jij behoefte aan hebt. Een beetje uitdaging? Of graag iets meer? Dat is voor ieder zorgprofessional anders en dat is prima! Laat ons maar weten wat jij aan kunt. We gaan graag met jou in gesprek over wat bij jou past. Bij ons kan alles, we hebben uitdagingen op zeer veel verschillende vlakken, bijvoorbeeld:
 • Een woongroep voor gehandicapten die agressief gedrag vertonen.
 • Een afdeling binnen een verpleeghuis met personeelstekort.
 • Jongeren met meerdere problematieken die niet langer thuis kunnen wonen.
 • Volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel die ineens afhankelijk zijn van zorg.
 • Cliënten die binnen de huidige zorginstelling niet passende zorg kunnen krijgen.

Toon dat je lef hebt!

Laat zien wat jij in je mars hebt en ga die uitdaging aan! Als je bij je huidige werkgever baalt van al die saaie diensten, dan is het echt tijd voor iets nieuws. Ook als jij je diploma nog maar net op zak hebt en nog weinig werkervaring hebt, heeft solliciteren zin. Zolang je maar beschikt over een sterke persoonlijkheid en een beetje lef! 

Inwerktraject en coaching

Soms is de benodigde zorg complex. Afhankelijk van de dienst die je kiest en de hulpvraag verschilt de aard en de mate van complexiteit. Je krijgt daarom van ons een inwerktraject en persoonlijke coaching, passend bij de complexiteit van de diensten die je gaat draaien.
 
Ga jij graag een uitdaging aan? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! 
 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!