Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

EEN FLINKE PORTIE VARIATIE

Wil jij dat elke dienst anders is? Dan ben je op de juiste plek bij Zorgdetail! Bij ons kun je (als jij dat wilt) de ene dag werken in de Jeugdzorg en de andere dag met gehandicapten. Jij kunt kiezen uit een lijst met openstaande diensten en kunt zo dus zelf bepalen met welke cliënten je werkt. Hiermee kun je zoveel variëren als je wenst.

Ben jij toe aan variatie?

Als flexibele zorgprofessional geniet je bij Zorgdetail van een gevarieerde baan. We geven namelijk cliëntgerichte zorg aan verschillende doelgroepen op locaties verspreid in heel Nederland. Door dit grote werkgebied krijg je de mogelijkheid om bij meerdere zorginstellingen en/of particulieren diensten te draaien. Je kunt per dienst zelf bepalen wanneer en waar je werkt en dus ook met welke doelgroep.

Iets nieuws proberen

Zorgdetail verleent zorg op meerdere vakgebieden. Dit geeft jou de kans om een dienst te draaien binnen een vakgebied waar je nog niet bekend bent. Zo krijg je steeds meer ervaring, blijven de werkzaamheden gevarieerd en leer je nieuwe mensen kennen. Door naar eigen wens te variëren is elke dienst anders!

We bieden cliëntgerichte zorg aan de volgende doelgroepen:
 • Gehandicaptenzorg
 • Sterk gedragsgestoorde licht verstandelijke gehandicapten (SGLVG)
 • Licht verstandelijke gehandicapten (LVG)
 • Meervoudig complex gehandicapten (MCG)
 • Moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Jongeren met ernstige gedragsproblemen (Jeugdzorg plus)
 • Kinderen, jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS)
 • Meervoudige complexe ontwikkelingsstoornissen (MCDD)
Er komt veel werk naar ons toe, waardoor wij steeds meer diensten op verschillende locaties met diverse cliëntgroepen kunnen aanbieden.
 
Dus spring in het diepe en solliciteer!
 

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!