Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

FLEXIBILITEIT = VRIJHEID!

Werk is voor jou belangrijk, maar jij bepaalt natuurlijk wel graag zelf hoeveel uren per week je werkt. Prima, want wij bieden jou een flexibel urencontract! Flexibiliteit geeft je vrijheid. Dat geeft jou alle ruimte om elke week anders in te delen. Handig in combinatie met een studie, mantelzorg of je gezin.

Elke week mag anders zijn

Zorgdetail staat te springen om zelfverzekerde zorgprofessionals zoals jij, dus geef maar aan wanneer jij beschikbaar bent. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreken we meteen wat jouw wensen zijn op dit gebied. In je arbeidscontract staat hoeveel uren je wekelijks werkt, bijvoorbeeld minimaal 24 en maximaal 40 uren. Per week kan het aantal uren dus enorm verschillen, afhankelijk van jouw eigen agenda. 

Jij bepaalt wanneer je werkt!

Flexibiliteit (en dus vrijheid!) maken het werk als flexibele zorgprofessional extreem aantrekkelijk. Je ontvangt wekelijks een handig overzicht met de diensten. Jij geeft daarin aan welke diensten jij kiest. Zo heb jij volledige zeggenschap over wanneer je werkt, naar welke locatie je gaat en in welk vakgebied je werkt. Jouw ideale baan stel je dus zelf samen, elke week opnieuw! 

Informeer naar de mogelijkheden

Ben jij het zat om vast te zitten aan een rooster dat bepaald wordt door een ander? Profiteer dan van de vrijheid die Zorgdetail jou biedt en reageer op onze vacatures!

Heb je hier nog vragen over? Blijf daar niet mee zitten, maar bel of mail ons!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!