Direct solliciteren!
Heb je een vraag? Bel: 085 - 210 10 12
WerkenbijZorgdetail.nl

ECHTE WAARDERING

Sommige zorgorganisaties zijn zó groot dat jij je misschien een nummertje voelt. Wij vinden jouw professionaliteit fantastisch en waarderen wie jij bent en wat jij voor onze cliënten doet!
 
Naast een hoog salaris, een auto van de zaak en uitstekende arbeidsvoorwaarden laten we zo vaak mogelijk onze waardering blijken op een persoonlijke manier. We laten het je altijd weten als cliënten, familieleden of managers van zorginstellingen blij zijn met je. Dat is de waardering die er echt toe doet, of niet?

Waardering laten wij zó blijken!

Een goed salaris, een auto van de zaak… wat wil je nog meer? Wij houden van verrassingen, zoals een persoonlijk cadeau op je verjaardag of iets origineels tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Ook als je ziek bent zijn we er voor je. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij weer gauw op de been bent, want kanjers als jij kunnen we echt geen dag missen. 

Een ijzersterk team

Bij Zorgdetail werken krachtige zorgprofessionals. De én is fysiek sterk, de ander straalt kracht uit door zelfverzekerd te communiceren en handelen. Jouw nieuwe collega’s zijn net als jij energieke, sociale en hartelijke personen die jouw inzet absoluut waarderen.

Tussen de directeur en de zorgprofessionals is er geen verschil. We draaien allemaal dag- en nachtdiensten, springen in wanneer ergens dringend hulp nodig is en doen hetzelfde werk. Flexibele zorgprofessionals van Zorgdetail werken wel zelfstandig, maar nooit alleen.

We doen het samen en staan voor je klaar. Jij bent belangrijk binnen ons ijzersterke team! Zin om te werken voor zo’n stoere organisatie? Check dan nu onze vacatures hieronder!

Onze vacatures

Snel solliciteren doe je hier!
Stevige begeleider MMZ 3 of 4
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verzorgende (IG)
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Verpleegkundige
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Doktersassistent
flexibele werktijden
Bekijk vacature!
Ik wil een open sollicatie sturen
Zorgdetail mensen aan het woord

  Zorg'ers aan het woord

  Paula | 'Mijn uitdaging ligt bij de cliënt en mijn collega’s voor die dag. Uitstralen dat zij mij kunnen vertrouwen voor het moment dat ik daar ben. Het grootste compliment dat ik dan kan krijgen is wanneer de cliënt vraagt of ik morgen weer terugkom.' Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Diedrik | 'De sfeer onder de collega's is echt heel erg collegiaal te noemen. Iedereen staat voor elkaar klaar wanneer dat nodig is. Daarnaast leer je in de verschillende organisaties telkens weer andere collega's kennen. Dit is iets wat ik zelf erg leuk vind. Iedereen waardeert het heel erg dat je komt om hen uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Wat werkt er nu prettiger?'
    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Tessa | Mijn naam is Tessa ter Bogt en ik ben nu iets meer dan een half jaar medewerkster van Zorgdetail. Dit ben ik met veel plezier. Wat mij meteen opviel toen ik hier kwam werken is de goede sfeer tussen mijn collega’s.  Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jeanneke | 'Ik werk alleen, maar ik voel mij nooit alleen. Mijn collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en de directie werkt ook gewoon mee op de werkvloer waardoor er geen hiërarchie voelbaar is.' 

    Lees meer!

  Zorg'ers aan het woord

  Jacolien | Wij, zorgprofessionals van Zorgdetail zijn onszelf, verstaan ons vak en hebben er lol in! Laatste kwam ik bij een oudere vrouw thuis. Het ging slecht met haar en al doende maakte ik voor haar onder meer een afspraak met haar huisarts. Wat die vrouw toen zei, was geweldig: “Ik zie jou voor de eerste keer en ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken.” Ja, daar doe ik het voor.
    Lees meer!